Vårt frukostseminarium fredagen den 13 maj Elite Park Avenue Hotell i Göteborg var mycket uppskattat med närmare 40 deltagare.

Vi hade besök av Thomas Ek som föreläste om hur OBH Nordica utvecklades från 60 MSEK till 960 MSEK på 7 år. Han talade om hur deras resa gick till och de huvudingredienser han ansåg viktiga för en lyckad tillväxtresa. Speciellt valde Thomas att tala om 1. Passion och självförtroende 2. Ledarskap och 3. Marknadsföring i en marknad med hyperkonkurrens.

Vi på ACTMORE har valt att enbart arbeta med tillväxtföretag. Dvs företag som har ambitionen att växla upp och nå högre lönsamhet och omsättning i sina rörelser. Vår rådgivning bygger på etablerad erfarenhet och extensiv forskning på varför vissa företag växer och varför de resterande inte gör det. Om detta är intressant för ert företag så kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Vi ser samtidigt också över företagets kapitalbindningscykel för att på bästa sätt förbättra likviditeten i verksamheten. Vi kommer gärna och besöker er verksamhet eller så träffas vi hos oss på Korsgatan 3 i centrala Göteborg. Mer information finner du också här på vår hemsida där du också finner våra tidigare erfarenheter.

Turn around – Tillväxt

Turn around – Tillväxt

Det pratas mycket och ofta om den lågkonjunktur vi nu har gått in i och många upplever en oro. Allt som oftast blir allmänna samhällskriser...

VÅGA VÄXA som företag!

VÅGA VÄXA som företag!

Fredagen den 1a oktober på Elite Park Avenue Hotell i Göteborg genomförde vi en lyckad föreläsning med Jonas Fasth från Handelshögskolan i Göteborg....