VÅGA VÄXA som företag!

okt 7, 2021

Fredagen den 1a oktober på Elite Park Avenue Hotell i Göteborg genomförde vi en lyckad föreläsning med Jonas Fasth från Handelshögskolan i Göteborg. Den blev en fullspäckad morgon i högt tempo där Jonas gick igenom grundkomponenterna som enligt forskningen oftast ger den uthålliga och lönsamma tillväxten i ett företag. Dessa förutsättningar är 1. Rätt människor, 2. Ett bra koncept och 3. Förutsättningar för utveckling.

Vi på ACTMORE har valt att enbart arbeta med tillväxtföretag. Dvs företag som har ambitionen att växla upp och nå högre lönsamhet och omsättning i sina rörelser. Vår rådgivning bygger på etablerad erfarenhet och extensiv forskning på varför vissa företag växer och varför de resterande inte gör det. Om detta är intressant för ert företag så kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Vi ser samtidigt också över företagets kapitalbindningscykel för att på bästa sätt förbättra likviditeten i verksamheten. Vi kommer gärna och besöker er verksamhet eller så träffas vi hos oss på Korsgatan 3 i centrala Göteborg. Mer information finner du också här på vår hemsida där du också finner våra tidigare erfarenheter.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.